hirdetés

Győzikét őrizetbe vette a NAV. A celeb állítólag egy luxusautókkal kapcsolatos ötvenmilliós költségvetési csalással gyanúsítja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Reméljük Győzike hamarosan haza mehet de az ügyben van még két gyanúsított. Így kérdés, hogy bűnszervezetté minősítik-e az ügyet a NAV nyomozók.

 

győzikeA gyanú szerint Győzike nagy értékű személyautókat hozott be külföldről, majd azokat több cégen keresztül eladta, az értékesítéshez kapcsolódó közterheket azonban nem fizette meg. A pénzügyi nyomozók csütörtökön egy időben több Nógrád megyei helyszínen tartottak házkutatást, melynek során a többi között luxusautólat és arany ékszereket foglaltak le.  Gáspár Győző gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Esetleges őrizetbe vételéről a kihallgatás után döntenek majd a nyomozók. Az énekes mellett úgy tudjuk a testvére és három társuk ellen is büntetőeljárást indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Úgy tűnik a NAV továbbra is figyelemmel kísérte Győzike ténykedését, hisz nem is olyan rég még őt és nejét Beja asszonyt is adócsalás miatt elítélte a bíróság. Így ez most egészen biztosan nem lesz jó pont Győzikének és okot adhat arra, hogy kérjék előzetes letartóztatását.

Az ügyben egyelőre nem világos, hogy az ügyet bűnszervezetté minősíti-e a NAv vagy sem. Az Esti Újság úgy tudja a bűnügyek nagy részét azzá minősíti az adóhatóság.

Bízzunk benne, hogy Győzi a családjával húsvétozhat majd és nem a dutyiban.