hirdetés

Volt pici kiáltozás, pici durrogtatás. S a tervezettnél jóval rövidebb, s jóval nyugisabb volt a magyar szervezett futballszurkolói táborok tüntetése a Kossuth téren, mint azt sokan várták. Valamivel több mint ötezer drukker jött el a félórás megmozdulásra. A felcsúti Puskás Akadémia szurkolói azonban távol maradtak a demonstrációtól.

 szurkolók

A drukkerek a szurkolói kártya és a regisztráció bevezetése ellen tiltakoztak a Kossuth téren. kábé kétezer focirajongó jött el Békéscsabától kezdve Miskolcon át egészen Zalaegerszegig bezárva, szinte minden honnan. Egyedül a felcsúti sztárvállalkozó Mészáros Lőrinc által finanszírozott Puskás akadémia drukkerei maradtak távol, ami érthető. Hisz messze van Felcsút mindentől, másrészt a csapat drukkereinek másnap lehet, hogy állásuk sem lenne r a döbrögi pénzen vett nemesi című főúrnál, Mészárosnál. S mit mondanának szegény miniszterelnök szomszédnak, ha épp a faluban szembe sétálnának egymással.

A szurkolók szerettek volna egy Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett petíciót is átadni, de ez elmaradt, mert – mint a demonstráció egyik felszólalója elmondta – írásban azt a tájékoztatást kapták, hogy erre csak munkanapon van lehetőség.

Sok vezérszurkoló fel sem szólalt,mert állítólag szóltak nekik, hogy akkor másnap nem kell jönni dolgozni. Nos így lett vége a békés  demonstrációnak