hirdetés

Az egyik hősi halált halt tűzszerész katona gyömrői volt. Legalábbis a város nemrég lemondott polgármestere közösségi oldalán erről számolt be. Gyenes Levente expolgármester a család megsegítésére azonnali intézkedéseket kért és tett.

rózsa dani-tűzszerész

A tegnapi nap folyamán szolgálatteljesítés közben négy fiatal tűzszerész katona vesztette életét a Hortobágyon aknamentesítés közben. Az egyik áldozat gyömrői lakos volt. R. Nándor tűzszerész két kisgyermeket és szerető feleséget hagyott maga után. Az esetre a város jelenlegi vezetése és a volt polgármester is azonnal reagált a közösségi oldalán.

„Mindazoknak, akik a béke törékeny védőburkában élik napjaikat, nehezen képzelhető el, hogy ezért a békéért, a mi békénkért, vannak, akik életüket adnák és adják is. Rózsa Nándor főtörzsőrmester hősi halált halt tegnap a hazájáért, értünk. Kérésemre önkormányzatunk még tegnap felvette a kapcsolatot családjával, és városunk részéről a részvétnyilvánításokon felül minden segítségről biztosította özvegyét, két pici gyermekét, családját. Tisztelet a hősöknek! Nándi, áldott legyen nyughelyed, legyen számodra könnyű a föld!” – írta Gyenes Levente, Gyömrő nemrég lemondott városvezetője a közösségi oldalán.