hirdetés

Picit fura és morbid, hogy gyertyagyújtással emlékeztek a Honvéd Kórháznál a körúti robbantás két túlélő rendőrére. A járőrök ugyanis nem haltak meg szerencsére, így ez a gyertyás megemlékezés félrecsúszottnak tűnik. Állítólag a megműtött és életveszélyes sérüléseket szenvedett fiatal rendőrnőt ma a mesterséges altatásból felébresztik az orvosok. 

Tterekoruti-mecseseköbb új­ság­író volt ott a Hon­véd Kór­ház­nál, mint részt­vevő. A neten is bí­rál­ták a szer­ve­ző­ket, mond­ván, gyer­tyát gyúj­tani az el­huny­tak em­lé­kére szok­tak. Nem a túlélők emlékére. Az eseményt a Facebookon hirdették meg hétfőn este 8 órára a Honvéd Kórház elé, ahol a támadás két sebesültjét ápolják.

A szervezők azt írták, nem lesznek beszédek: azért találkoznak, hogy kifejezzék szolidaritásukat a Teréz körúti robbantásban megsebesült rendőrökkel és szeretteikkel, továbbá kiálljanak az erőszak ellen.
Arra kérték a résztvevőket, ne hozzanak magukkal semmilyen transzparenst, zászlót vagy politikai jelképet.
Nos barátok és résztvevők sem voltak nagyon a fura megemlékezésen.
Szerencsére a robbantásban megsebesült rendőrnő már túl van az életveszélyen. S járőrtársa is jobban van már, akinek a kétségbeesett segélykérését nyilvánosságra hozták.

(Fotó: Ripost)