hirdetés

Újabb drogkereskedő bandára csaptak le a kommandósok. Apc közelében fogták el azt a három férfit, akik a gyanú szerint kábítószer-kereskedelemmel foglalkozik és a mostanság oly divatos és egyben rettentő veszélyes pszichoaktív drogokat dobták a piacra. A bűnözők mindenre felkészültek, mert a drogok egy része a gyerekülésbe volt rejtve.  

A rajtaütés után kábítószer-kereső kutya segítségével tartottak házkutatást az egyenruhások, akik amfetamin tartalmú fehér port és új pszichoaktív szert, a kábítószer-kereskedelemhez használt eszközöket, nagy mennyiségű készpénzt és ékszereket is találtak a lakásokban.

Lefoglaltak továbbá két luxusautót, nagy értékű műszaki cikkeket is. B. Ödön 22 éves apci lakos ellen kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Hatvani Rendőrkapitányság. Társai, F. István 28, D. Aranka 55 és J. Enikő 22 éves apci lakosok, valamint L. Zoltán 21 éves pásztói lakos ellen szintén kábítószer-kereskedelem bűntette, K. Attila 39 éves jászberényi lakos ellen kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. F. István, K. Attila és L. Zoltán bűnügyi őrizetbe vételéről is határozott a nyomozó hatóság, és egyben kezdeményezte előzetes letartóztatásuk elrendelését.