hirdetés

Azonnali vizsgálatot rendelt el az EMMI is a brutális nevelőotthon szexuális kizsákmányolásokról szóló hírek miatt. Mint arról a Bors beszámolt, egy budapesti nevelőintézetben állítólag kicsi és nagyobb gyerekeket is szexuálisan zaklattak. A rendőrség ezen ügyekben nyomozott, de aztán megszüntetéssel fejezték be a vizsgálatokat. A kicsi gyerekek a szexuális szolgáltatásokért cserébe játékot vagy épp zsebpénz kaptak. Volt azonban, aki verést. 

nevelointezetErről nem lehet tovább hallgatni: így döntöttek a jogvédők és a hozzátartozók, akik tudják, mi folyik egy magyarországi nevelőotthon falai között. Állítják, néhány hete egy nap alatt öt tini is kórházba került. Négyen begyógyszerezték magukat, az ötödik pedig felvágta az ereit csak azért, hogy kikerülhessen onnan.
A nevelőotthonban ugyanis borzalmas dolgok folynak. A név nélkül nyilatkozó áldozatok egyike egy olyan 9 éves kislányról is tud, aki ott tanulta meg, hogyan kell orálisan kielégíteni egy férfit. Más arról beszélt, hogy a bent folyó perverzitások miatt lett teljesen torz a szexuális élete – írja a Bors.

A nevelők állítólag több zsebpénzt, ajándékot vagy játékot ajánlottak a szexuális kielégülésért cserébe
a sokszor árva vagy félárva, magára hagyott gyermekeknek. A jogvédők összesen 15 olyan fiatalt találtak, akik mertek mesélni ezekről a szörnyűségekről, nevekkel együtt. Megtörtént a rendőrségi feljelentés is. A lap állítja, a cikket alátámasztó összes bizonyíték a birtokukban van.

A rendőrség állítólag a gyerekeket érintő ügyeket vizsgálták, de meg is szüntették azokat. A meghallgatott tinik ugyanis állítólag nem mondtak igazat.

Az tény, hogy régebben a lányfuttatók kedvenc terepe volt a nevelőintézet, ahol könnyű mesékkel, ígértekkel vették rá a lányokat, hogy árulják a testüket. A nehéz sorsú gyerekek többnyire bedőltek a striciknek. Azt azonban nem hinnénk, hogy a lányfuttató bandák ezen könnyű munkahelytoborzó intézeteket mellőznék manapság.

(Fotó: Origo, illusztráció)