hirdetés

Pedofíliával gyanúsítják a rendőrök Barnag község egyik önkormányzati képviselőjét. A helyi politikus állítólag pénzért és cukorkáért cserébe fajtalankodott a fiatal fiúkkal, a gyanú szerint. A feljelentést a képviselő ellen úgy tudni, hogy a gyámhivatal tette meg. 

barnagÚgy tudni, hogy a veszprém megyei Barnag település egyik önkormányzati képviselőjét állítólag pedofíliával gyanúsítja a rendőrség. A politikust már szeptemberben gyanúsítottként hallgatták ki, miután a gyámügy feljelentést tett ellene.

Azt, hogy melyik képviselő az érintett a pedofilügyben, nem tudni. Így azt sem tudni, jár-e dolgozni, vagy lemondott-e már. Vagy kérték-e a képviselő társai, hogy mondjon le?

A helyiek szerint hasonló ügy miatt volt már baja a képviselőnek a törvénnyel. A rémtetteit pedig már régóta csinálja a településen a képviselő. Az mondjuk picit fura, hogy akkor miért nem tett bárki is bejelentést, ha már régóta szedi áldozatait a politikus? Miért nem akadályozták meg azt, hogy a politikus gyerekeket rontson meg? Sőt az is felvetődik ezen igen fura ügyben, hogy vajon igaz-e.

Állítólag eddig csak egy gyerek esetében merült fel, hogy valami történhetett.

A képviselő a pletykák szerint „szexuális természetű kéréseinek teljesítéséért egy fiatalkorú fiúnak édességet, illetve néhány ezer forintnyi készpénzt adott át.” Ezt nyár óta több fiúval is megtehette.
A rendőrség a nyomozás érdekeire és az érintettek személyiségi jogaira hivatkozva nem mondott semmit szinte azon kivül, hogy valóban nyomoznak egy súlyos bűnügyben.

Az Omega Hírek azt írta, a környéken szinte lincshangulat van, és a fiúk mindegyike jó családból származott.