hirdetés

Őrizetbe vettek egy zenetanárt. A paksi férfi a gyanú szerint egy tavaly nyári, általa szervezett táborban molesztált egy kislányt. A rendőrség vizsgálja, hogy a zeneoktató más lányokkal is fajtalankodott-e vagy sem. Az egyelőre mindenképp furcsa vagy nem szokványos, hogy a tanárt már februárban feljelentették, és csak most helyezték előzetes letartóztatásba.  

pedofil tanár

A hét elején őrizetbe vettek egy paksi zenetanárt, aki egy 12 éves kislányt molesztált. Az ügyben a kislány édesanyja tett feljelentést. Azt, hogy miért vártak majd egy évet ezzel, egyelőre nem tudni, de több mint különös. A tanárt egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezték, és feltehetőleg jó ideig itt is marad.

A kislányt egy tavaly nyári táborban molesztálta az egyik szervező, zeneoktató. A férfi ezt követően üzeneteket írogatott a gyereknek. Az anya elmondása szerint a kislány szokatlan viselkedése alapján kezdtek el gyanakodni, hogy valami nincs rendben. Gyakran vitatkozott a szüleivel is. Az anya lánya naplójába beleolvasott, és ezután tettek feljelentést februárban.

A zenetanár a táborban állítólag a részt vevő lányokkal egy sátorban aludt. A gyerek az első héten még csak arra ébredt, hogy a férfi simogatja, később azonban még ennél is tovább merészkedett.

(Fotó: illusztráció)