hirdetés

Már keresik a szentendrei nyomozók az aktivistát verő szentendrei taxist. A sofőr nagy bajban lesz, hisz minden bizonnyal gyanúsítottként hallgatják ki, idős létére. Azt nem tudni, hogy a taxis ellen kényszerintézkedést kér-e majd a rendőrség.

verekedo-taxis-1Mint arról ami is beszámoltunk, csütörtökön Szentendrén egy taxis akkurátusan tépkedte a Magyar Kétfarkú Kutya Párt plakátjait a HÉV-végállomás kukáiról. Amikor az aktivisták közölték vele, hogy bűncselekményt követ el, a taxis az egyik aktivista felé lépett, majd szó nélkül leütötte.
Korábban a sofőr már szóváltásba került ugyanezen aktivistákkal, sőt le „zsidó kurva anyázta őket”, és megpróbálta elkergetni őket.

A taxis most azonban komoly bajba került, nem is kicsit, hisz agresszív viselkedését videón rögzítették.

– Hatóságunkhoz elektronikus úton érkezett megkeresésére hivatkozva tájékoztatom, hogy az Ön által említett eset kapcsán a Szentendrei Rendőrkapitányságon – állampolgári bejelentés alapján –  garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás – írta Beluzsárné Belicza Andrea r. őrnagy sajtószóvivő, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.