hirdetés

Úgy tudjuk eladták az egyik legnagyobb fitnesz hálózatot a Gilda Maxot. A hat teremmel rendelkező cég új tulajdonosa, némi csavarral a Finext Startup Kockázati Tőkealap -kezelő Zrt. csoport lett. A Savoya Parkban lévő termet fura módon már be is zárták, és igen érdekes indokkal. A vendégek zúgolódnak érthető módon, hisz csak egy Facebook bejegyzés van kitéve , hogy műszaki okok miatt zárva, s ezzel le is tudták a tájékoztatást az új tulajdonosi kör vezetői. Már a gépeket is kipakolták, azaz a Savoyában Gilda Max már nem lesz, s újabb bezárások is várhatóak.

gilda max savoyaAz egyik legnagyobb és legidősebb majd 25 éves Fitnesz terem hálózat gazdát cserélt. A Gilda Maxot ugyanis megvette a Finext Startup, amely érdekelt  a Lif 1 wellness és fitnesz termekben. A  Finext főként befektetésekkel foglalkozó cégcsoport.  A Life 1 így a legnagyobb fitnesz hálózat lett Magyarországon.

Azonban a váltás rosszul sült el. Az új vezetés ugyanis villámgyorsan bezárta a Savoya Parkban lévő fitnesztermet igen váratlanul és gyorsan, no meg furán az éj leple alatt. Állítólag már ki is ürítették a termet a gépekkel együtt. Az idejáró vendégeket pedig egy Facebookra kitett közleményben értesítették arról, hogy műszaki okok miatt zárva. Azonban ez nem teljesen fedi a valóságot legalábbis a vendégek és egykori feltehetőleg savoyás dolgozók posztja szerint. Ilyenre szokás mondani, hogy csúnya el lett baltázva a céges kommunikáció.

Pár hozzászólást idézünk:

A honlapról már le is vették a savoyát. Kár érte, profi terem volt. Az Allee sajnos nem tudja helyettesíteni, ott borzasztó a tömeg, nehéz bejutni funkcionális órákra. –írta az egyik vendég.

Csilla szerint Korrekt! Ezek után nagy bizalom lesz bármelyik Gilda terem felé. Egy szó, mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül, nagyon inkorrekt és gusztustalan lépés volt az ide járó vendégekkel szemben! Gratulálok Gilda Max Vezetősége!!!!! Ki tudja legközelebb melyik terem zár be egyetlen éjszaka alatt.

Megjegyeznénk ez már az új vezetés lépése feltehetőleg.

Game over… vagy csak engem emlekeztet kisertetiesen arra, amikor a sport max szunt meg egyik naprol a masikra ugy, h reggelre meg a logot is eltuntettek az epuletrol???? Nincs “atmenetileg” v barmi idohatarozo szo a kozlemenyben-írta Adri.

Tegnap este még edzettünk, senki nem szólt egy szót sem. Sőt, még akkor sem, mikor pár napja megvettük a bérletet. Ennyit a bizalomról! –írta Viktória.

Úgy tudni neves szakmai vezetők már el is hagyták a Gilda Maxot. Azt nem tudjuk, hogy a fitnesz világbajnok Béres Alexandra marad-e a Gilda Max személyi edzője vagy sem. Más neves szaktekintélyek már távoztak.

Úgy tudni más termeknél is, amelyek nem nyereségesek a bezárás veszélye fenyegeti. A Life 1-nek három terme van így az átvett és még be nem zárt termekkel együtt 8 teremmel rendelkeznek.

Az nem világos miért így jártak el a Savoya vendégeivel, bérleteseivel, akik oda váltottak éves, havi vagy akár több alkalmas belépőt. Talán egy őszinte poszt többet ért volna.

Többször kerestük a Gilda Max cégiratokban szereplő tulajdonosát, aki a miniszterelnökségen ténykedett sokáig,  de sajnos utolérhetetlen. Állítólag alkalmazottja lett az új tulajdonosnak. Érdekes, hogy a Gilda Maxot nem közvetlenül vette meg a Life 1, hisz a cégpapírokban egy fiatal férfi lett a tulajdonos.

( szerz: Popovich )