hirdetés

A rendőrség újabb ismert nehézfiúkat H.Róbertet és F.lászlót kapcsolta le és vette őrizetbe. Az Esti Újság úgy tudja, hogy az éjszakai életben jól ismert két férfit egy igen fura zsarolási üggyel gyanúsíthatják a nyomozók, bár a rendőrség egyelőre hallgat, pedig máskor büszkék szoktak lenni, ha ilyen nagy nevek akadnak a horgukra. Tény kérdése a két férfi jól élt az elmúlt időben és így sok ellenségük lehetett. Az is tény, hogy ez az állítólagos zsarolási ügy több sebből vérzik.

 

A rendőrség állítólag őrizetbe vette az éjszakai életben mostanság igen szép életet élő és komoly tényezőnek számító H.Róbertet és F.Lászlót. A két nehézfiú olyan bandákkal ténykedett régebben mint a Conti-Car, vagy épp a hírhedt Fekete sereg. De jóban voltak a luxus Mercis ámokfutóval M.Ricsikével is. A két nehézfiú közül F.László került 2018-ban bajba , mert drogkereskedelem miatt elfogták. H.Robi ennél jóval ügyesebb fiú volt világ életében, mert a rendőrök hiába próbálták sosem tudták hosszabb időre kivonni a forgalomból. Így igen érdekes és egyben meglepő, hogy találtak ellene valamit a rendőrök.

Az Esti Újság úgy tudja, hogy egy komoly csaló brigád tagjai nyomták fel a két nehézfiút, ami valljuk be már most érdekes és elgondolkodtató fordulat. Hisz vajon mennyire lehet hiteles egy hirtelen jó útra térő csaló, aki úgy véli itt az ideje törvénye életet élni hirtelen és lássunk csodát, épp az éjszakai életben jól ismert két vezetőnek számító személyt ad át a rendőröknek, mondván ezen csúnya bácsik bántották.

Nos ez első ránézésre inkább tűnik egy jó vádalku lehetőségnek a sértett részéről, aki hangsúlyozzuk súlyos százmilliókat húzott és lopott el, hisz két komoly nehézfiúra tett terhelővallomást. De az is lehet, hogy a csaló ezen két személyt is átverte és fizetés helyett inkább úgy döntött feljelenti hitelezőit, hisz ez egyszerűbb és addig sem kell fizetnie. Nos ez a módi is ismert az alvilágban, de nem a hosszú élet titka. Persze az is lehet, hogy csak más konkurens bandák sakkoztak addig addig, amíg rávették ezen csalót, hogy dobja fel H.Róbertet és F.Lászlót.

Tény kérdése, hogy nem lennénk most a nyomozók helyében, hogy kiderítsék mi is az igazság. Az ügyben nekünk mindenképp fura, hogy H.Róbert óvatos ember, ás még a látszatát is kerüli annak, hogy olyan ügybe keveredjen, ahol feljelenthetik vagy épp bűncselekményt kövessen le. Így picikét mi értetlenkedünk ezen az ügyön. Bár lehet, hogy tévedünk , de nekünk itt ebben az ügyben valami nem stimmel.

A két nehézfiú letartóztatásáról a napokban dönt a bíróság.

(Vámosi-Csákány)