hirdetés

Szexuális erőszakkal gyanúst a dominikai rendőrség két magyar férfit. A helyzetet picit árnyékolja, hogy az egyik gyanúsított rokona rendőrtiszt. Az Esti Újság úgy tudja a két magyar csak az idős nő vágyait elégítette ki egy partin, és semmi erőszakról nincs szó. Az ügy érdekessége, hogy a magyarokat az idős nő vőlegénye jelentette fel jóval később az eset után, ami fura. Másnap lett volna a nő eljegyzése úgy tudjuk, mások szerint már nászúton volt.

 

Komoly bajba került két magyar férfi Dominikán. Egy partin ismerkedtek össze egy idős hölggyel, aki jelezte feléjük szeretné közelebbről is megismerni a két magyart, akik bele mentek a nő kérésébe balga módon. Azonban arra nem számítottak, hogy a nő vőlegénye feljelenti őket. Ami érthető, hisz másnap lett volna az eljegyzésük és mit is mondhatott volna a buja éjszaka után az idős ara? Drágám én akartam a szexet a fiúkkal, mielött a tiéd leszek ? Nem, sajnos a nő saját védelmében azt mondta megerőszakolták. A vőlegény pedig szaladt is a rendőrségre.

A két magyar O.Gábor és T.Tamás az Esti Újságnak megüzenték dominikai kapcsolat tartójukon keresztül, hogy semmiféle erőszak nem volt.

Nem erőszakoskodtak senkivel, nem is gondolták komolyan az ötvenes éveiben járó nő kérését, de nem hagyta őket. Megbánták, hogy végül a nő kérésének eleget tettek ez tény. Most pedig egy rémálom közepén vannak. Igen, a kérdésükre válaszólva,  a nő vőlegénye leendő férje tette ellenük a feljelentést,  nő is ezek után mondta a rendőrségen, hogy megerőszakolták. Érdekes, hogy mindez csak az eset után másnap történt. Furcsállják a fiúk, ha megerőszakolták volna a nőt, akkor az miért nem egyből ment a rendőrségre ? Nehéz helyzetben vannak tudják.

A havannai magyar nagykövetség közölte, kapcsolatban vannak a letartóztatott férfiakkal. Az egyikük rokona rendőrtiszt, ami az ügyet egy picit még jobban megbonyolítja.