hirdetés

Kommunikációs zűrzavarban a zöld-fehér klub kommunikációs csapata. A Nemzeti Választási Irodánál megjelent kopaszok közül két személy miatt komoly bajba került a Fradi. Az MSZP népszavazási kérdését minden bizonnyal valamiféle jogszabályba és törvénybe ütköző módon akadályozó kopaszok közül Cs. Mihály és J. Lóci annyira butus és egyszerű volt, hogy a közösségi oldalaikon kint hagyták, ahogy egy sporteseményen állnak, minden bizonnyal fradis, azaz Fradi-securitys mellényben, vagy ahhoz rettentően hasonlóban. Mindez azért kellemetlen, mert mind a biztonsági cég, mind a klub tagadta, hogy bármi közük lenne azon kopaszokhoz, akik az NVI-nél elállták Nyakó István politikus útját.

NVI-Fradi kopaszok

Bár a Fradi Security következetesen tagadja, hogy bármi köze lenne azokhoz a kigyúrt kopaszokhoz, akik kedd délelőtt a Nemzeti Választási Iroda épületénél bukkantak fel, minden jel ennek az ellenkezőjét mutatja, azazhogy a klubnak és a biztonsági cégnek mégis csak van köze a kopaszok közül kettőhöz, minden bizonnyal.

Legalábbis Cs. Mihály és J. Lóci bár erős, izmos és kopasz sportember, azért igen komoly hibát vétettek. Nem gondoltak arra, hogy a nyomokat el kellene tüntetni, hogy legalább szeretett klubjukat, a Fradit, esetleg munkahelyüket ne hozzák bajba. Vagy csupán úgy voltak vele, hogy az erő minden szinten velük van. Nos, nem így van. A két erős ember, akik társaikkal igen furán viselkedtek az NVI épületében és akadályozták testükkel a demokrácia előrelépését és érvényesülését, fotókat hagytak magukról arról, hogy a Fradi-stadionban Fradi-secus mellényben ténykednek és pózolnak.

A Fradi közleményben szögezte le, hogy nem a Fradi Security és nem a klub munkavállalói azok a személyek, akikről bizonyos platformok ezt állították a Nemzeti Választási Irodában történtekről beszámolva.

Akik ezt írták, azokat bizonyára megtévesztette az illető(k) Facebook-profilja, ha a tisztelt sajtómunkás figyelmesen végignézte volna, akkor a közel 1 milliárd profil között akad még jó pár, ahol a zöld-fehér érzelműek így, munkahelyként az FTC 1899-et beírva nyilvánítják ki ragaszkodásukat a klubhoz  – írták a közleményben a klub sajtósai.

Csakhogy ezen urak Fradi-secus mellényben vannak, ami lehet, hogy szerencsétlen véletlen és a szelfi kedvéért kaptak két ilyen mellényt.

Ezt bizonyítják azon fotók, amelyek az érintett urak oldaláról elérhetőek.

Az egyik képen például a büntetett előéletű, szolnoki illetőségű K. Tibor, „Tibike” látható a szintén szolnoki J. Lócival, mindketten fradis mellényt viselnek, K. Tiboron pedig egy klubcímerrel ellátott azonosító biléta is látható. K. Tibor egyébként a Facebook-adatlapja szerint is a Fradinál dolgozik, ő azonban a keddi események után deaktiválta magát a közösségi oldalról. J. Lóci azonban megtalálható, és büszkén vállalja munkahelyét.

A sajtóhírekben az is megjelent, hogy a választási irodánál összeverődött csapatot bizonyos Cs. Mihály – a legtöbb felvételen kék mappával takarta az arcát – vezette, aki a facebookos adatlapja szerint szintén a Fradi alkalmazásában áll. Persze a klub erre egyből rávághatná, hogy a közösségi médiában sokan csak rajongásból jelölik munkahelyként a csapatot, csakhogy Cs. Mihályról is előkerültek olyan fotók, amiken a Fradi Security mellényében feszít.

A férfi egyébként börtönben is ült, ezt ő maga erősítette meg a közösségi oldalon.

(Forrás: ATV, fotó: Facebook)