hirdetés

Brutálisan elvertek és lefejeltek egy Tescos biztonsági őrt. A fizetés nélkül távozó banda tagjai nem nagyon foglalkoztak azzal, hogy van pár kamera körülöttük. Hát sajnos már ez is Budapest.

 

A Pesterzsébeti rendőrök keresik azt a három férfit, akik egy XX. kerületi áruházból fizetés nélkül távoztak és egyikőjük még biztonsági őrt is megtámadta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/1667/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen rablás bűntett miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint három férfi ment be egy XX. kerület Mártírok útján lévő áruházba 2019. augusztus 31-én röviddel éjfél előtt. Egyikük a kasszasort kikerülve egy üveg itallal a kezében fizetés nélkül akart távozni. A biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de a férfi lefejelte az őrt és elfutott, társai követték; ők is fizetés nélkül távoztak.

A feltételezett elkövetőkről fotók állnak a hatóság rendelkezésére.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén