hirdetés

Nem hagyják nyugodtan gyászolni a rokonokat. Állítólag már a Facebookon kapnak fenyegető üzeneteket. Az eset miatt már feljelentést is tettek sokan.

IMG_3064Nem gyászolhatnak nyugodtan a veronai busztragédia hozzátartozói és túlélői. Több szülőt ugyanis folyamatosan zaklatnak Facebookon, amióta nyílt levélben hangot adtak véleményüknek.

Az ismeretlen, álprofilról küldött üzenetek bántó, olykor, halálos fenyegetések. Többen kaptunk ilyen szörnyűséget: úgy beszélnek a balesetben elhunyt gyerekekről, mintha megérdemelték volna a „pokol tüzét” – mondta az egyik, neve elhallgatását kérő érintett.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki üzenget, és azt sem, hogy valójában mit szeretne elérni leveleivel. Többen azonban úgy gondolják, hogy a nemrég közzétett nyílt levél miatt kezdődtek a támadások.

Mint ismeretes a levélben a szülők megnevezték a tragédia felelősét, és kértek mindenkit, hogy segítsenek abban, hogy ne következhessen be a január 20-i buszbalesethez hasonló, a ma már 18 halálos áldozatot követelő szerencsétlenség.

Úgy tudni a fenyegetések miatt az érintettek a rendőrséghez fordultak.