hirdetés

Ilyenre sem volt példa az elmúlt években. Bosszút állt volt felesége új párján az ex-férj. Az új házaspár épp a járdán beszélgetett, amikor a jelenlegi férjet szándékosan elütötte elődje. Szerencsére a szerelmi bosszút könnyebb sérülésekkel megúszta a kiszemelt s elütött férfi. A volt férjet őrizetbe vették a rendőrök és eljárást kezdeményeztek ellene.

gyalogos gázolás

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére augusztus 4-én 15 óra 6 perckor érkezett bejelentés, hogy Győrben, a Zrínyi úton közlekedési baleset történt. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy egy házaspár a járdán beszélgetett, mikor egy személygépkocsi az útpadkán áthajtva elgázolta a fiatalembert de arra gondolni sem mertek, hogy a közlekedési eset mögütt tulajdonképpen szerelemféltés áll és bosszú. HIsz a gázoló a járdán beszélgető nő volt férje. Az áldozat pedig az új férj.
A baleset okozója nagy sebességgel hajtott a pár felé, majd hirtelen balra rántotta a kormányt, felhajtott a járdára és járműve elejével szándékosan elütötte a volt nejével sétáló férfit, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A gépkocsi vezetője az ütközést követően kiszállt a járműből és hangos szóváltásba keveredett a nővel, aminek a rendőrök kiérkezése vetett véget. A sérültet a kiérkező mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A Győri Rendőrkapitányság a baleset okozó, 34 éves mosonmagyaróvári lakos ellen közúti veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást.