hirdetés

A Fideszes polgármester által vett rendőrautó is fel lett gyújtva a múlt heti magyar-román válogatott meccs során kialakult  rendőr-ultra attackban. Feltehetőleg nem véletlenül gyulladt ki épp az az autó.  Minderről maga a polgármester számolt be közösségi oldalán.

riz rendőrautó

Riz Levente, a XVII. kerületi fideszes polgármester a Facebook oldalán azt közölte, hogy a MAgyarország-Románia mérkőzésen  az önkormányzat által adományozott rendőrautót gyújtották és borították fel a randalírozók az Elnök utcában. A polgármester azt is közölte, hogy az elmúlt években a jármű sokat futott Rákosmente utcáin, segítségével a rendőrök bűncselekményeket előztek meg, vagy az elkövetők kézre kerítésében voltak eredményesebbek. Riz Levente nem titkolta, hogy dühös, mert Rákosmentén így kevesebb rendőrautó lesz szolgálatban, hogy védje az itt élő 90 ezer ember biztonságát.

Az Esti Újság nem tudja, hogy az ultrák tudták-e, hogy ez a fideszes kerület által vett járőrautó vagy sem, de gyanús, hogy épp ez gyulladt ki a sok rendőrautó közül. Mindenestre jó lenne tudni. Mint ahogy azt is jó lenne tudni, hogy az így elégetett rendőrautónak volt-e Casco biztosítása ? Fizet-e a biztosító ? Mint ahogy azt is jó lenne tudni, hogyha nem volt biztosítása, akkor miért nem volt ?