hirdetés

Borsodban nem tétlenkednek a lányfuttatók. Miskolctapolcán két férfi egy nőt megerőszakoltak és elraboltak, majd a tapolcai erdőben megkötözve ott hagyták. Mondjuk jobb mint Csecsenföldön ahol egy gödörbe zárják a rabszolgákat. Persze el is adhatták volna szexmunkásnak is a most bántalmazott nőt, hisz erre is van példa nem egy Magyarországon.

 

rendőr hajdúságKét miskolci férfit gyanúsítanak azzal, hogy alkalmi nőismerősüket bántalmazták, elvették értékeit, megkötözték, és egy erdős részen kitették autójukból.

Egy 20 éves miskolci nő tett feljelentést július 24-én este. Előző este megismerkedett a két férfival, akikkel egy miskolctapolcai ingatlanba ment. Másnap reggel bántalmazták, a pénzét, telefonját elvették.

Miután a nő kezeit és lábait összekötötték, autójukkal elvitték egy erdős részre, ahol magára hagyták. Amikor sikerült kiszabadítania magát, egy idegen hölgytől kölcsönkért mobiltelefonon kért segítséget.

A nyomozók azonosították és szombaton reggel elfogták a két férfit. Személyi szabadság megsértése, szexuális erőszak és rablás megalapozott gyanúja miatt nyomoznak ellenük. A 34 éves N. Gábort és a 43 éves F. Gábort kihallgatásuk után őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat. A bíróság feltehetőleg esélyt sem ad a két férfinak a szabadulásra.