hirdetés

Ismét előkerült a fegyver egy vita során. A rendőrök elfogtak egy 22 éves férfit, aki Budapesten egy rákosmentei étterem előtt előzetes szóváltást követően lövéseket adott le gáz-riasztó pisztolyával – tudatta a police.hu.

renddor-verekedesA Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 22 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. április 22-én 1 óra és 1 óra 30 perc között Budapest XVII. kerületében, egy Pesti úti étterem előtt szóváltásba keveredett két férfi vendéggel, ezt követően négy lövést adott le az engedély nélkül birtokában lévő gáz-riasztó fegyverrel arra a gépkocsira, amiben a férfiak ültek.

A járőrök a helyszín közelében elfogták M. Tamást, majd a kerületi rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az üggyel összefüggésben további egy főt szintén előállítottak a XVII. kerületi Rendőrkapitányságra, akinek elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.