hirdetés

Valami elkezdődött az ORÖ exelnöke körül. Távozik ugyanis Farkas Flórián az európai ügyek parlamenti bizottságából, miután a politikus az elmúlt két évben alig vett részt annak munkájában. Helyére a KDNP politikusa, Hollik István ül. Elképzelhető, hogy Farkas Flóriánt újabb drámaian rossz hírek érik majd a jövőben.

Farkas-Flórián-budapestbeaconÚgy tűnik, megunta a Fidesz Farkas Flórián folyamatos botrányait, és elengedték a miniszterelnök kedvelt romaszakértőjének a kezét. Ez a mostani lehet az első jel, hisz megvált tőle az egyik parlamenti bizottság.
A testület fideszes elnöke nem tudta megmondani, hogy Farkas Fórián milyen bizottsági munkában vesz részt a jövőben – ahogy azt sem, hogy Farkas Flórián saját döntés alapján vagy a frakció nyomására távozik a bizottságból.
– A frakcióülésen döntöttünk, Farkas Flórián helyett új tagunk lesz, Hollik István.
Azt, hogy Farkas Flórián hol és melyik bizottságban bukkan majd fel, azt Hörcsik képviselő nem tudja, de nem is kell tudnia, nem az ő dolga.

Az Esti Újság úgy tudja, hogy Farkas Flóriántól nem kérik vissza a tiszteletdíját, annak ellenére, hogy szinte alig alig volt jelen a bizottsági gyűléseken.
A fizetés az nemcsak bizottsági munkáért, hanem más egyéb munkáért is kaphatja – mondta
Hörcsik Richárd, az Európai Ügyek Bizottságának elnöke.

(Forrás: Esti Újság–Hirpress)