hirdetés

Domony polgármester, aki kamutábornokot alkalmazott és, aki miatt majdnem súlyos 160 milliót kellett visszafizetnie a hátrányos helyzetű településnek, újrázik. Sőt a méhészt a Fidesz is támogatja. Domony nem mellesleg az újra induló polgármester és csapata miatt egy megnyert közel 400 milliós ovi és bölcsöde  pályázatot is elbukott.

 

Domony megtépázott polgármestere újrázik. A méhész Tantó Viktor ráadásul teszi ezt úgy, hogy ország-világ elött nevetségessé tette magát, hisz alkalmazta ( állítólag nem pénzért ) az ország széltolóját, aki egyrészt kamutábornoknak, ügyvédnek, HM vezetőnek, az Alkotmányvédelmi Hivatal alkalmazottjának és a legbájosabb , hogy a Világbank alelnökének is kiadta magát. Ami valljuk be mindenkinek gyanús lett volna. Azonban a méhész településvezető mindezt elhitte. Sőt közösen magyarul írtak levelet a Világbank elnökének, hogy pénzt kérnek. A kész átverés show azonban majdnem csúnyán végződött, hisz a település egyik egészségügyi beruházásának átadása a széltoló polgármesteri kamutábornokból lett tanácsadó miatt majdnem úgy végződött, hogy a teljes támogatást, mintegy 160 milliót  fizethette volna vissza Domony. Szerencsére azonban a kamutábornok lebukott. Bajt azonban így is okozott csak nem 160 milliósat.

Azonban a településen más meghökkentő bukás is történt. Megnyertek ugyanis egy majd 400 milliós állami támogatást is Domony vezetői, de addig bénáztak vagy épp szerencsétlenkedtek a település vezetőségének tagjai, hogy elbukták az oly szükséges és fontos bölcsöde és óvoda építést. Nem tudták időben becsatolni az építési engedélyeket állítólag. Így a település számára oly fontos és nélkülözhetetlen fejlesztés elmaradása egyet jelent a település szép lassú elfogyásával, hisz ki jönne ide lakni fiatal, ha megfelelő ovi vagy épp bölcsi nincsen?

No comment.

Nos ezen botrányok más polgármestert arra késztetnének, hogy ne induljon. Tantó Viktor azonban ezen kudarcokból és botrányokból azt a következtetést vonta le, hogy újra indul. Ráadásul a Fidesz is támogatja, állítólag.

Azonban az érdekes, hogy egyetlen egy Fideszes ismert politikus sem jelent meg eddig Tantó kampányeseményein.