hirdetés

Egy kétéves gyereket vitt el francia édesapja egy szombathelyi bölcsődétől nem messze. A rendőrség már körözi is a férfit, aki nem rabolta el a gyereket, hisz valaki a saját gyermekét igen nehezen tudja elrabolni. Bár az sokkal jobban hangzik, hogy gyerekrablás. A férfi állítólag a gyermek anyját bántalmazta, és vette magához a kisfiút.

gyermek raboló apa

A rendőrség már körözi azt a francia férfit, aki kedd délután egy szombathelyi bölcsőde környékéről rabolt el egy kétéves kisfiút. A férfi a bölcsödéből a gyermekével érkező anyát állítólag bántalmazta, majd a veszekedésük után magához vette a kisfiát.

A 46 éves Patrick Royer valószínűleg a gyerek apja. Így meglepődve olvastuk a rendőrségi közleményt, hisz itt maximum családi állapot megváltoztatásáról, kiskorú veszélyeztetéséről lehet szó, de rablásról semmiképp. Ha valóban az apja a kisfiúnak a férfi. Természetesen ez a viselkedés, az erőszak, a gyerek ily módon való elvétele elfogadhatatlan. Jó lett volna, ha már másképp nem megy, a bíróságot felkérni a gyermekláthatás meghozatalára, de az Esti Újság úgy tudja, a francia apa ezen törvényes lépést elfelejtette megtenni.

A rendőrség szerint a férfi a gyermekkel együtt kedden 17 óra körüli időben Szombathelyről ismeretlen helyre távozott. Feltehetőleg Franciaországba.

A rendőrség azt kéri, hogy akinek van információja a kétéves Varró Leon Bálint, illetve Patrick Royer tartózkodási helyéről, az hívja a 06/94 521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80 555-111-es zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.