hirdetés

Mondhatni vicces és olyan sajátos Kutyapárt hangulatban és stílusban elindult a Kutyapárt Békemenete is. A szervezet szimpatizánsai a cenzúra szabadságát és a sajtó eltörlését is szeretnék, valamint felelőtlen minisztériumokat és munkanélküli pénzesőt is.

 

Bár ma három nagy október 23-i megmozdulás is van, lesz Budapesten a legviccesebb és legkomolytalanabb témákat feszegető városi sétálgatást ismét a Kutyapárt hozta össze.

A Kutyapárt idén is kiáll a kormány politikája mellett és minden más ellen is. De vannak más ügyek is, amelyek mellett kiállnak a negyedik Békemenetükkel a szervezet szimpatizánsai. Így többek között szeretnék például a cenzúra teljeskörű és sokkal erősebb szabadságát. De a sajtó eltörlése ellen is sétálnak. Sőt minél több felelőtlen minisztériumot látnának szívesen. De talán a legégetőbb problémát jelentő témájuk az űrbéli viszonyok azonnali megszüntetése.

A Kutyapárt sétája Budapesten délután 4-ig tart. Közben a Fidesz Békemenete, az ellenzék közös rendezvénye is elindult sok sok hívővel, aktivistával és szimpatizánssal, amelyeken a Kutyapárt égetői problémáiról egészen bizonyosan nem esik szó.

( Predrag M.)