hirdetés

Több mint érdekes, hogy a barnagi politikust pedofília miatt feljelentő családok közt van közmunkás is. A pedofíliával gyanúsított önkormányzati képviselő, Agárdi Béla tagadja, hogy édességért és csokiért cserébe 14 éves fiúkat rontott volna meg. A barnagi képviselő úgy véli, hogy lejárató kampány folyik ellene, mert ő maga kezdeményezte a képviselői testület feloszlatását, és ez sokaknak nem tetszik. A TEK tájékoztatása szerint ők biztosan nem fogták el a cikkben szereplő férfit. 

agardi-bela-barnagA 130 lelket számláló, Veszprém megyei falucska, Barnag életét felkavarta a rendőrség és Agárdi Béla képviselő ügye, akiért, mivel biztosan nagyon veszélyes ember, a TEK ment el. Az idősödő politikust, ahogy kell, meg is bilincselték, nehogy kereket oldjon, és három napig őrizetben volt a fogdán.

A TEK Társadalmi Kapcsolatok Osztálya tájékozatta szerkesztőságünket, hogy ők egészen biztosan nem fogták el a cikkben szereplő politikust. Nem is volt akciójuk a környéken, és nem fedi a valóságot az érintett személy állítása velük kapcsolatosan.

Agárdi Béla az egyik kormányközeli ingyenes lapnak elmondta, hogy pár hete az indítványára feloszlatta magát a képviselő-testület, aminek nem mindenki örült. Szerencsére három nap múlva kiengedték a rendőrök a barnagi képviselőt.

A peltykák szerint a képviselő állítólag akár 10-15 nyolcadikos fiúval is fajtalankodhatott: pénzért és édességért cserébe orális szexet kért tőlük. Mindez gyakran a nyílt utcán történt, és volt olyan fiú, akinek az volt a dolga, hogy figyelje, nem jön-e valaki. Érdekes módon azonban csak egy gyerek jelentkezett, mint álítólagos sértett.
Ami azonban ennél is izgalmasabb és némi gyanúra adhat okot, hogy a sértettek szülei közt vannak bizony közmunkások is, akiket ügye az önkormányzat alkalmaz, vagy épp nem. Így akár alapja is lehet annak, amit a meghurcolt Agárdi mond, hisz ha ő oszlatta fel a testületet, úgy a közmunkások sem túl boldogok feltehetőleg emiatt.

(Fotó: Lokál)