hirdetés

Mali Zoltánt, Drávapiski első emberét 2010-ben azzal próbálták meg lejáratni, hogy egy akkor 15 éves lányt arra kényszerített, hogy orálisan kielégítse. Nyomozás azonban nem indult az ügyben, állítólag szemtanúja is volt a történteknek. Most azonban, hat év után, a sértett lány feljelentést tett. Több mint érdekes. A hírbe hozott polgármester szerint bosszú- és egyben lejárató hadjárat folyik ellene.

mali zoltán drábapiski polgármester

Az állítólagos szexuális aktus elszenvedője, a ma már 21 éves lány a rendőrségen tett feljelentést Mali polgármester ellen. A lány azzal magyarázta mostani lépését, a Blikknek, hogy már nem akart tovább hallgatni.

Elmondtam az őrsön, mi történt velem 2010-ben. 2-3 alkalommal kellett Mali urat kielégítenem. Arról is beszéltem, hogy ezek után megkeresett, és egy levelet kellett írnom, amelyben mindent letagadtam – fogalmazott K. E.

Mali szerint az egész botrány hátterében az általa leváltott volt alpolgármester, I. Attila áll. Drávapiski gazdasági ügyeivel kapcsolatban ugyanis évekkel ezelőtt nyomozni kezdtek a hatóságok, I. A.-t pedig el is ítélték 100 millió forint hűtlen kezelése miatt.

Félszáz feljelentést tett ellenem I. Attila, a mostani hazugságkampány is az ő nevéhez köthető, ő irányítja a tanút és a sértettet is – mondta Mali Zoltán városvezető.