hirdetés

A 14 éves iskolás lányt megerőszakoló öt kamaszt letöltendő büntetésre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék. Azonban sokat nem kaptak. A fiatalok a sóstói fesztiválra készültek, amikor véghezvitték aljas tettüket. A leitatott, magatehetetlen lány megerőszakolásról készült fotókat, videókat az ötfős banda pedig fűnek-fának megmutatta, ez lett a vesztük.

kamasz gyilkosok

Fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítélt öt fiatalt szexuális erőszak, illetve gyermekpornográfia miatt a Nyíregyházi Törvényszék. A fiúk egy 14 éves lányt erőszakoltak meg, miután leitatták. Az egymással barátságban lévő fiúk 2013. augusztus 24-én a sóstógyógyfürdői fesztiválra készültek. Két fiú meghívta az egyik 14 éves lányismerősüket is és annak barátnőjét. De csak az egyik lány ment el a találkozóra. A másik lány hálát adhat annak, hogy kimaradt a buliból. A fiúk a lányt vodkával leitatták, aki annyira rosszul lett, hogy egy ágyra le kellett fektetni. A lányt ekkor erőszakolták meg. Amiről ráadásul videót is készítettek. Ezeket a felvételeket később a barátaiknak is megmutatták.

A bíróság az első-, a másod- és az ötödrendű vádlottat, akik a bűncselekmények elkövetésekor már betöltötték a 16. életévüket 4 évre, míg az ennél fiatalabb harmad- és negyedrendű vádlottat három év fiatalkorúak börtönbüntetésére ítélte.

Az ítélet a fellebbezések miatt nem jogerős, a per a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik.