hirdetés

Brutális baleset Zalában. Egy feldühödött őzbak felnyársalt egy idős férfit. A férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A brutális vad tett a Zala megyei Magyarföldön történt. Az Esti Újság úgy tudja, az emberre támadó őzet hamarosan vadászok veszik üldözőbe.  

Lábod, 2008. szeptember 22. Bõgõ gímszarvas bika egy tisztáson a SEFAG Zrt. lábodi vadászerdészete területén. MTI Fotó: Kovács Attila

Megdöbbentő eset történt Magyarföldön. A békés kis település egyik idős lakóját ugyanis egy agresszív őzbak egyszerűen felnyársalta az agancsával.

Kállai Csaba, a kisközség polgármestere a Zalai Hírlapnak elmondta, hogy  az őz gyakran betévedt a faluba, van olyan család, amelynek tagjai rendszeresen etették is. Előfordult azonban már, hogy másokkal szemben is agresszíven viselkedett.

A 90 éves férfira a saját udvarán támadt rá az őz, ami először a mellkasán, majd, miután a földre zuhant, a combján sebesítette meg az idős embert. A férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az őzbak a közeli erdőbe menekült.

(Fotó: illusztráció)