hirdetés

Elfogták az anyát, aki magára hagyta 14 hónapos gyermekét az utcán. A 33 éves Renáta ellen eljárás indult, és bár attól félt, hogy gyermekét elveszik tőle, most ez meg is történhet.

kisbaba-telegraphA rendőrök elkapták azt a felelőtlen anyát, aki 14 hónapos gyermekét hagyta magára egy babakocsiban. A kisfiút a XX. kerületi Pozsony utcában találták a járókelők. A kicsit megfigyelésre kórházba vitték.
A zavarodott anyát a XXII. kerültben a lakásán fogták el a rendőrök.

A 33 éves K. Renáta ellen a hatóság eljárást indított, mert veszélyeztette kisgyermekét.
A nő, a közösségi oldalán könyörgött segítségért, mert veszélybe került a lakásuk, és attól rettegett, hogy elveszik tőle a kisfiát. Azt, hogy miért döntött úgy, hogy inkább ő hagyja magára a gyermeket a XX. kerület kellős közepén, nem tudni. Azonban az anya rémálma, hogy elveszíti a kisfiát, most lehet, hogy megtörténik.

A nyomozó hatóságok eddig a kiskorú-veszélyeztetési ügyekkel nem nagyon foglalkoztak, vagy nem mindig vették komolyan az egyenruhások. Sajnos több gyermek meg is halt az utóbbi években. Volt, akiket a szülők halálra éheztettek. Így érthető, hogy most vasszigorral próbálnak a hatóságok  eljárni. A legsúlyosabb esetkben a gyermekeket elveszik a szülőtől, vagy gyámság alá helyezik.

(Fotó: illusztráció)