hirdetés

Brutális támadás ért egy buszsofőrt. A támadót a buszkamera rögzítette, így hamarosan elfogják a rendőrök. Az egészben a legmegdöbbentőbb, hogy senki sem sietett a sofőr megvédésére az utasok közül, és senki sem hívta a rendőrséget látván a brutális erőszakot.

buszsofor-veroTérfigyelő kamera felvételei alapján keresi a rendőrség az elkövetőt, aki még szeptember 17-én szidalmazott és megvert egy buszsofőrt Budapesten, a XVII. kerületben.  Az ingerült utas Rákoskeresztúr városközpont megállónál lépett oda a sofőrhöz, és az arcába hajolva szidalmazta az ülő sértettet, majd ütlegelni kezdte a busz belső kamerája előtt.

A támadóról így jó minőségű videó is készült, amit a rendőrség is felhasználhatott. A BRFK közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanújával nyomoz, és most a lakossághoz fordul.
Kérik, hogy aki a felvételen látható személyt ismeri, tud a hollétéről vagy a bűncselekmény részleteiről, az hívja a 06-1-253-2310, a 06-70-198-8530 telefonszámot, illetve névtelenül és ingyen tehet bejelentést 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.