hirdetés

Állítólag egy szatír ólálkodik Békásmegyeren. A férfi fényképét a szülők egymás között osztogatják, ami fura, és egyben veszélyes is. A szatírnak kikiáltott férfit a minap a rendőrségen látták, azt hitték, elfogták, de kiderült, egész más történt. A férfit tett feljelentést valószínűleg azért, mert megverték.
békásmegyer-sárdi aBékásmegyeren a környéket egy játszótéri szatír tartja rettegésben. A pedofil hajlamú ember több gyereket megpróbált elcsalni. A férfi fotóját a szülők egymás között osztogatják. A lakók szerint egy évvel ezelőtt is lecsapott már, nemrég pedig újra visszatért, óriási riadalmat okozva a környékbeli gyerekek és édesanyák körében. A férfi alantas módszerrel próbálja becserkészni a gyerekeket, játszóterek körül ólálkodik, majd kedveskedik, bújócskázni vagy hintázni hívja a gyerekeket, végül tapogatni, simogatni kezdi őket.
A szülők azt hitték, hogy fellélegezhetnek, mert a férfit a rendőrségen látták, ám kiderült, a szatír saját maga sétált be a kapitányságra. Feljelentést tett, feltehetően valaki megverhette, ami várható volt, ha fényképeket osztogatnak róla.
Sőt komoly bajba kerülhetnek azok a szülők, akik ezt teszik.