hirdetés

Elverték a Nagy Őt
2014-08-09 01:21

Verekedésbe keveredett Noszály Sándor volt teniszező és a TV 2 egykori arca. A kereskedelmi csatorna Nagy Ő-je. A 42 éves Noszályt jelenleg egy belvárosi kórházban ápolják, állapota súlyos, életveszélyes.

noszaly

Úgy tudni, a 2003-as Nagy Ő című műsor főszereplője egy Széchenyi tér közelében lévő szórakozóhelyen került bajba. Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az ügyben a BRFK bűnügyi főosztály életvédelmi osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.
Noszály Sándor a nyolcvanas-kilencvenes évek kiemelkedő magyar teniszezője volt, ötször nyerte el az év magyar teniszezője címet. Legeredményesebb időszakában, 1995-ben a világranglista 95. helyezettje volt.
Az egykori teniszező a megveréséről szóló hírt azonban már cáfolta is. Elmondása szerint minden előzmény nélkül olyan erővel meglökték, hogy beverte a fejét, sok vért vesztett, ezért kórházba szállították. Az egykori Nagy Ő egy nappal az eset után már kijelentette, hogy jól van, de az orvosok tanácsára még két napig megfigyelés céljából bent tartják a kórházban.