hirdetés

Információink szerint ügyészi utasításra nyomoznak a FTC Zrt vezetése ellen egy több millió forintos sikkasztási és hűtlen kezelési ügyben. A IX. kerületi rendőrkapitányság információink szerint egy vezetőt meggyanúsított és rabosított már az ügyben, sőt vádemeléssel meg is küldte az aktákat. Az  ügyészeknek azonban szemet szúrt pár dolog, így most azt a felelőst keresik a Zrt.-nél, aki a több millió forint kifizetésére engedélyt adott. Nemcsak azt,aki felvette jogtalanul a milliókat. Kubatov Gábor a fidesz pártigazgatója és az FTC elnöke így most komoly bajba keveredett. 

 FTC stadion

Két éve nyomoz a IX.kerületi rendőrkapitányság az FTC Zrt-nél történt több millió forintos sikkasztási és hűtlen kezelési ügyben. A rendőrség egy vezetőt az FTC-től rabosított és meg is gyanúsított, mert ő vette fel a milliókat jogtalanul. Az ügy pikantériája,hogy a feljelentést nem a klub elnöke tette, aki kinevezésekor azt ígérte, hogy átlátható lesz a klub gazdálkodása és a tolvajokat meg fogja büntetni. Nos ez Kubatov Gábor részéről elmaradt, de a jobb keze és bizalmasa Nyíri Zoltán most komoly bajba kerülhet, hisz az elnök embere adott utasítást ezen milliók jogtalan kifizetésére. A klubnál ugyanis gazdasági ügyekben rendre Nyíri döntött és dönt. Ő nélküle nem lehet játékost venni,ő nélküle nem lehet semmit kifizetni, hisz az FTC vezérigazgatójának Orosz Pálnak erre nem terjed ki a jogköre. Az pedig képtelenség, hogy Micike az egyszerű kis pénztáros magától döntsön kifizetésekről.

Nos ezt látta az ügyészség is meglapozottnak és a rendőrségnek az egyetlen egy személy ellen tett vádemelési javaslatát dobta vissza a IX. kerületi kapitányságnak, amelynek így ezen eljárás igen forró lett és igen kellemetlen. Nem tudták a rendőrök ugyanis a sárgatelefonon oda telefonáló úrnak a kérését teljesíteni. Hisz Kubatov elnök embere belekeveredett ebbe a csúnya gazdasági bűnténybe. Sőt lehet más is érintett lesz. Így nem véletlen, hogy a rendőrség már be is jelentette elfogultságát az ügyben, ami vicces, mert két éve tudják, hogy mást is meg kellett volna gyanúsítani. De nem tették , hisz nem tehették, hogy az elnök emberét is rabosítsák.  A baj csak az lesz, hogy szegény Orosz Pálra próbálják majd kenni a kényes ügyet a fideszes fiúk de ő biztosan ártatlan. ellenben Kubatov Gábor elnök a tanácsadójának a tetteiért viselnie kell az erkölcsi következményeket és a frissen megválasztott elnök lassan meg is írhatja lemondását.