hirdetés

Meg van ez első meglepetés NAV ügyben. Vida Ildikó feljelentése alapján ugyanis elrendelték a nyomozást rágalmazás miatt az ügyészségen. Gyanúsított még nincsen az ügyben de biztos, hogy az amerikai ügyvívő André Goodfriend lesz az. Mindez azért meglepő mert meg is tagadhatták volna a nyomozást az ügyészek tudván azt, hogy elöbb utóbb fel kell majd azt függeszteniük. De nagy a nyomás. 

Goodfriend ügyvivő s Vida

Hiába fog nyomozni az ügyészség rágalmazás miatt a NAV elnökének a feljelentése alapján sajnos annak sok értelme nem lesz. Azaz pestiesen mondva sok hűhó lesz a nagy semmiért. A gyanúsított ugyanis minden bizonnyal az amerikai ügyvívő André Goodfriend lesz, aki élvezi a diplomaták mentességét. Feltehetőleg az USA nem fogja felmenteni az ügyvívőt, főleg tudván azt, hogy Magyaroroszágon is indul a korrupció ellenes amerikai akció.

Igen elrendelte az ügyészség a nyomozást ügyfelem feljelentése alapján. Így a nyomozás során meghallgatják majd a tanukat éminket is-mondta dr. Futó Barnabás, ügyvéd.

A tervek készek s Szíjjártó Péter külögyminiszter pedig majd kapkodhatja a fejét és az amerikai diplomatáknak nap mint nap küldheti majd a berendelésről szóló irgum burgumos írományait. Azt pedig aligha tarrthatjuk valószínűnek, hogy az ügyészség azt állapítja meg Goodfriend úr szavait rosszul fordították a kormányközeli firkászok.

Nos az ügyészség jól meg fog hallgatni sok sok tanut, Vida Ildikót, újságírókat főként fideszeseket és megkisérlheti Goodfriend urat is tanuként meghallgatni. Nos ezután fog a gyors nyomozás, amely minimum fél évig fog tartani, megakadni amikor majd gyanúsítottat kell szülniük. Vagy pedig rögtön meg is áll a nyomozás azzal, hogy nem tudnak gyanúsítottat faragni Goodfirendből. Így a nyomozást és az eljárást fel kell függeszteni, ami mindenkinek jó lesz csak Vida Ildikónak nem.

Közben André Goodfriend ma ismét elmondta, hogy az USA-ból kitiltottaknak van módjuk megismerni az intézkedés hátterét, ha kérnek vízumot. Az amerikai ügyvivő azt is elmondta ők nem indítanak büntetőeljárást a kitiltottakkal szemben.