hirdetés

13 éves diákkal volt feltehetőleg valamilyen viszonya egy Pest megyei tanárnak. Szexuális visszaélés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezett egy isaszegi tanárt a Gödöllői Járásbíróság – közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője. A tanárt az SMS-ei bukatták le.

 

tabla_isaszegAzt nem tudni, hogy mióta volt viszonya az isaszegi tanárnak a kamasz 13 éves lánnyal. Azonban úgy tűnik a diákot szexuálisan kihasználta a pedagógus. Ilyenre rég volt példa csak a tengerentúlról jöttek hasonló hírek eddig.

Gyugyi Csilla a megyei ügyészség sajtósa elmondta, hogy a bíróság a Gödöllői Járási Ügyészség indítványára még április 7-én rendelte el egy isaszegi tanár előzetes letartóztatását. Hozzátette, hogy erre azért volt szükség, mert fennállt a sértett vagy a tanúk befolyásolásának lehetősége. A szóvivő a megerősítette, hogy a gyanú szerint a tanárnak szexuális kapcsolata volt egy 13 éves tanítványával.

A tanárt az SMS-ei buktatták le. A kislány édesanyja miután megdöbbenve olvasta és látta a pedagógus üzeneteit azonnal a rendőrséghez fordult. A nő állítólag kompromittáló üzeneteket és fényképeket talált lánya telefonjában.