hirdetés

Előzetesben a ceglédi brutális kettős gyilkosság elkövetője. A 21 éves Cs. Péter alaposan gyanúsítható egy 61 éves nő és egy 39 éves férfi megölésével. A kényszerintézkedést a szökés, elrejtőzés veszélye, a tanúk esetleges befolyásolása, megfélemlítése, illetve a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelték el.

rendőrség

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint a 61 éves nő és a 39 éves férfi holttestére a mentőszolgálat munkatársai csütörtök reggel találtak rá egy ceglédi házban. A nyomozók a bejelentés után fél órával az egyik szomszédos ingatlanban elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították a bűncselekménnyel alaposan gyanúsítható Cs. Péter ceglédi lakost, a fiatalember elszámoltatása még aznap megkezdődött.

Beluzsárné Belicza Andrea rendőrségi szóvivő elmondta: Cs. Péter elismerte tettét, kihallgatásakor egyebek mellett arról beszélt, hogy szóváltást követően végzett áldozataival. A rendőrség a gyilkosság körülményeiről, illetve a vallomás tartalmáról egyelőre nem kíván további részleteket közölni.