hirdetés

Előzetes letartóztatásba került csütörtökön az a hentes, aki a gyanú szerint megölte feleségét múlt pénteken Nemesgörzsönyben.

 

nemesgörzsönyi hentes gyilkosAz ügyészség közlése szerint komoly vita előzte meg a gyilkosságot. A férj másnap valótlan bejelentést tett a rendőrségen, azt állítva, hogy a nő elment otthonról és nem tud róla semmit.

Az asszonyt körözni kezdték, ám közben felmerült, hogy esetleg bűncselekmény áldozata lett, így végül emberölés miatt kezdtek nyomozni. A bíró azért tartóztatta le a férfit, mert szerintük fennáll a szökés, a bűnismétlés, és a bizonyítás megnehezítésének veszélye.

Azt, hogy az eltűnt asszony maradványait megtalálták-e a rendőrök nem tudni pontosan.

A nemesgörzsönyiek korábban azt nyilatkozták, hogy a hentesként dolgozó férj feldarabolta a feleségét, majd a holttest egy részét elégette, a másikat pedig az emésztőgödörbe dobta. Erről a rendőrség és az ügyészség sem közölt semmit, de a lap szerint az biztos, hogy emésztőgödör tartalmát egy szippantós autó elvitte.

Nemrég egy szintén hentest mentett fel a bíróság, akinek a felesége szintén eltűnt.  A férfi évekig volt előzetesben de az ügyészség bizonyítékai nem voltak meggyőzőek, a feleség itt sem került elő.