hirdetés

Őrizetbe vettek egy 40 éves férfit a várpalotai kettős gyilkosság ügyében a nyomozók, rekord gyorsasággal. Bár pontosan nem tudni de az édesanyának és a kétéves gyermekének a férfi féltékenysége miatt kellett meghalnia.

várpalota gyilokA brutális mészárlással gyanúsított férfi előzetes letartóztatására tesz indítványt az ügyészség, mert az eddig begyűjtött bizonyítékok alapján kijelenthető, hogy a férfinek köze van a kisgyermek és anyja megöléséhez. Ráadásul a férfi nem is tagadta tettét úgy tudjuk, de ezt egyelőre senki nem kívánta sem megerősíteni sem cáfolni.

A kegyetlen kettős gyilkosság tegnap történt Várpalotán, a bűncselekménnyel kapcsolatban pedig pár óra leforgása alatt pedig el is fogtak egy férfit – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aradi Virág elmondta: péntek délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Várpalota külterületén a Baglyas-hegyen egy ingatlanban egy 22 éves nő és kétéves gyermeke holttestét találták meg. A rendőrségi szóvivő szerint, az első információk szerint idegenkezűség merült fel, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

A bűncselekménnyel kapcsolatban a Veszprém megyei rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 40 éves férfit, kihallgatása folyamatban van.

Korábban annyit közölt a rendőrség, hogy egy nő és gyermeke holttestét találták meg Várpalota külterületén, az eset körülményeit büntetőeljárásban vizsgálják.