hirdetés

Tiszta Amerika. Már a TEK-eseket is másolják a szélhámosok. Nemrég egy csaló és felesége a TEK magas beosztású vezetőjének adta ki magát így szedett rá egy jólmenő vállalkozót. A TEK-es csaló arra azonban gondolni sem mert, hogy találkozik a TEK- igazi hús vér valós embereivel. A 41 éves kamu TEK-es és neje lehet, hogy előzetesbe kerül, mert a nyomozók ezt indítványozzák az Esti Újság úgy tudja.

TEK1

Igen tiszta Amerika. Ott is divat volt valamikor FBI vagy CIA ügynöknek kiadni magát a csalóknak de súlyosan ráfaragtak és igencsak elrettentő ítéletekkel vették elejét annak, hogy hamar le szokjanak a szélhámosok ezen két szervezetnek a nevével való visszaélésről. Nem úgy Magyarországon, ahol most épp a TEK-nél divat dolgozni úgy tűnik annak, aki csaló. A Terrorelhárító Központ  munkatársának adta ki magát ugyanis nemrég egy csaló, akit feleségével együtt elfogott a szervezet műveleti egysége Nyíregyházán – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a rendőrségi honlapon.

A 41 éves férfit és házastársát, akik 12 millió forintot és egy nagy értékű személygépkocsit csaltak ki egy helyi vállalkozótól, a nyírségi nagyváros egyik éttermében vették őrizetbe. Az Esti Újság úgy tudja indítványozza a csalók előzetes letartóztatását a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férj a TEK magas beosztású munkatársának adta ki magát és így bizalmas kapcsolatot alakított ki az 52 éves vállalkozóval. Feleségével együtt személyes adatokat és információkat szereztek meg tőle, s azok felhasználásával csalták ki a kézpénzt, illetve az autót. A rendőrség a férfi és a nő ellen csalás megalapozott gyanújával folytat nyomozást.

Ez már sajnos nem az első eset, hogy valaki magát a TEK munkatársának kiadva követ el csalást.