hirdetés

Már napok óta tervezeték a brutális tinik a mészárlást. Nem kevesebb, mint 96 késszúrással végzett édesanyjával a zagyvarékasi tinilány s annak szerelme. A kamaszokat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Az Esti Újság úgy tudja, a fiatalokat elmeorvosok és pszichiáterek veszik górcső alá, hisz tettük kivitelezése szinte már tébolyközeli volt.

zagyvarékasi gyilok

Az édesanyját lemészároló lányt ügyvédek, a szerelmét, tettestársát pedig édesanyja kísérte be a tárgyalóterembe. Nem volt kérdés, hogy a bíróság a tinik előzetes letartóztatását elrendeli.

Mindkét gyerek, a 14 éves lány és a 16 éves fiú már megtörve mentek be a tárgyalóterembe. Talán épp akkor fogták fel, mit is tettek, mit vittek véghez. A fél 11 kor kezdődő tárgyalás egészen délután egy óráig zajlott, amikor is a dr. Deák Szilvia által vezetett bíróság úgy döntött, hogy a két gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezi, amelyet javító-nevelő intézetbe kell tölteniük.

Az azóta napvilágot látott információk szerint a két fiatal előre kitervelten, különös kegyetlenséggel hajtotta végre a gyilkosságot 25-én, hétfőn. Meg nem erősített hírek szerint 96 késszúrás végzett a lány édesanyjával. Erről a tervükről a lány még általános iskolás osztálytársának is beszámolt. A rendőrség a napokban megjelent az iskolában, és több diákot is meghallgatott az esettel kapcsolatban, ekkor derült fény arra, hogy ezt a páros már napokkal előtte kitervelte. Amennyiben a későbbiekben a tárgyalások lezárulnak, és a gyerekek bűnössége bizonyosságot nyer, akkor a lány maximálisan 10, míg a fiú 15 év letöltendő börtönbüntetést kaphat.