hirdetés

Elküldték ezért késelt
2014-07-13 16:35

Elakarták küldeni ezért szúrt. Édesanyját és nevelőapját szúrta kis híján halálra egy 30 éves férfi Győrben. A férfi ellen vádat emeltek, aki részegen többször megfenyegette szüleit, hogy megöli őket .

késelés

A férfi és a szülők között már jóideje megromlott a viszony, ugyanis Péter gyakran leitta magát, ilyenkor pedig szüleit késsel fenyegette, sőt bántalmazta is őket. Az édesanyja ezért ultimátumot adott neki: januárig ki kell költöznie a lakásból.
Péter azonban ezt nem tette meg, mikor édesanyja figyelmeztette, lejárt az idő, megtámadta őket, hálószobájukba osont egy 20 centis pengehosszúságú késsel. Először a nevelőapjára vetette rá magát, majd édesanyjára, mindkettőjüket többször is megszúrta. A férfi végül elborzadt tettétől, és saját maga jelentette a rendőrség a támadást, a rendőrök érkezését a helyszínen várta meg.
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Péter 30 éves győri lakos ellen a nyomozást lezárták – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság .
Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészségnek