hirdetés

Zseniális a Kétfarkú Kutya Párt plakát kampánya, amelyben kifigurázzák a Fidesz-kormány migránsellenes és már-már uszító tartalmúnak tűnő reklámjait. A legjobb talán, az amikor kiderül, hogy egy magyar állampolgárnak annyi esélye van egy menekülttel találkoznia, mint egy ufóval. De az is jó szlogen, hogy a korrupciós bűnügyek elkövetői nagyobbrészt mind politikusok.

brüsszel ellen 3Miközben már mindenhonnan a migránsellenes kampány dübörög, a kormány a jövő héttől újabb sebességre kapcsol az október 2-i kvótanépszavazás kampányában. Azonban időközben elkészültek a Kétfarkú Kutya Párt ellenplakátjai is.
A kormánynak persze nem kell attól tartani, hogy a „Tudta? Önt már megint hülyének nézik” feliratú kék hirdetések és a többi szarkasztikus változat leszorítja a plakáthelyekről. A KKP csak most kezdte a kalapozást, hogy kinyomtathassa saját plakátjait, és koránt sincsenek erre súlyos milliók vagy kormányzati milliárdok.
A viccpárt viszont komolyan állítja, hogy a kormányzati milliókból eddig csak a gonoszt sikerült kihozni, ezért meg kellene mutatni, hogy bármilyen társadalmi csoportot le lehet járatni, rettegést lehet kelteni bármivel kapcsolatban, és közben van egy sor fontos dolog, amiről el lehet terelni a választók figyelmét.