hirdetés

Az Esti Újság úgy tudja, hogy meg van az elkövetője annak a Molotov koktélos támadásnak, amely még 2013. áprilisában történt Óbudán. Az elkövető egy másik ügy miatt került előzetesbe, de megeredt a nyelve és magától beismerte a Fodrász üzlet elleni támadást, amely állítólag figyelmeztetés volt. A szalon tulajdonosának a férjétől loptak el félmilliárd forintnyi DVD-t,  és a férfi feljelentéseket tett az ügyben, megnevezve az elkövetőket is.

Molotov

Az Esti Újság úgy tudja, hogy a III.kerületi rendőrkapitányság kisebb bravúrt hajtott végre nemrég, hisz egy több mint két évvel ezelött történt robbantásos merénylet elkövetőjét fogták el. Azaz nem kellett elfogni a Molotov koktélos támadót, mert más ügy miatt került előzetes letartóztatásba, de a férfi elkezdett beszélni a rendőröknek. A Fodrász üzlet elleni támadásra felbérelt férfi úgy tudni a megbízóit is megnevezte és elismerte, hogy csak figyelmeztetésnek szánták a támadást. A célpont pedig az üzlet tulajdonosának férje volt, akivel komoly vitái voltak a megbízóinak. Állítólag több mint félmilliárd forintnyi DVD filmet loptak el a férfitól a megbízók és azt akarták elérni, hogy ne pattogjon és ne rohangáljon a rendőrségre. Azaz megakarták félemlíteni.

Mint ismeretes ez volt az a DVD szállítmány még 2011-ben, amit a rendőrség lefoglalt pont annak a férfinak a kérésre, akinek a nejének a boltjára dobták a Molotov koktélt, de aztán kiadta illetékteleneknek a peres anyagok szerint a MIraxnak igen fura körülmények között a nyomozóhatóság. Így a DVD ügy miatt most be van perelve a Budaörsi RK több mint 600 millió forintra.

Anno 2013-ban azt mondta a Fodrász szalon tulajdonos asszonya, hogy még a szava is elakadt a fiának, amikor a vasárnap esti tévénézés közben egyszer csak méteres lángcsóvák perzselték az ablak párkányát.

Anno a média is azt írta, hogy a forgalmas szépségszalon vezetőjének férjét próbálták jobb belátásra bírni a gyújtogatók egy üzleti vita miatt. Az asszony szerint T. Gábornak egy 500 millió forintos tartozás felett kellett volna szemet hunynia.

Egyértelmű, hogy a férjem ellenségei akartak bosszút állni, és ellehetetleníteni bennünket – háborgott B. Éva, a szalon üzletvezetője, akire először péntek délután rontottak rá a kétes alakok. Belopóztak a házba, és végignézték a postaládákat, hogy kiderítsék, melyik lakásban lakunk, csak azt nem vették észre, hogy két kamera is felvette, mire készülnek. A vandálok szombatra virradóra a fodrászat bejárati ajtaját szilánkokra törték, ám vasárnap már drasztikusabb eszközökhöz folyamodtak, és Molotov-koktélt dobtak az üzletre. Van, aki úgy tudja, illegális DVD-ügylet áll a támadás hátterében.

Anno a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi rendőrkapitánysága rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen kezdett el nyomozni.