hirdetés

Lebukott a tinikből álló rablóbanda. A 3 fős banda betört egy házba, majd sprayvel lefújták a tulajdonost, aki elkábult. Ezután kerti szerszámokat akartak elvinni, de a lefújt nő magához tért és megzavarta őket. A banditák végül egy baltával menekültek el. A rendőrök rövid időn belül elfogták őket.

tinirablók

Kerti szerszámokat akartak lopni, illetve rabolni a három főből álló banda tagjai. A bandavezér egy 45 éves férfi volt , de két 13 éves fiú is tagja volt a pórul járt bűnbandának. A hétvégén Gyöngyösorosziban csaptak le, bementek egy idős asszony lakásába, akinek az arcát lefújták. A nő elkábult. Ezután a ház hátsó ajtaját kulccsal bezárták, és átmentek a melléképületbe, ahol különböző szerszámokat, kerti gépeket és egyéb használati tárgyakat készítettek össze. Az asszony azonban magához tért a kábulatból és megzavarta őket, végül egy baltával futottak el a banda tagjai.

A járőrök az egyik közeli utcában menekülés közben elfogták a betörőket, akiknél megtalálták az ellopott baltát is – írja a Police.hu.

(Fotó: illusztráció)