hirdetés

Elkapták a rendőrök azt a fiatal fehér sapkás férfit, aki egy idős bácsit bántalmazott Budapesten az 1-es villamoson. A rémisztő eseményt valaki felvette, és az „Ítéljék el az állatkínzókat” Facebook-csoportban tették közzé.

elfogás fehérsapkás férfi

A verekedésről készült felvételeken jól látható, hogy egy fehér baseballsapkás, fülbevalós, fiatalnak tűnő férfi belekötött egy idős emberbe és elkezdte ütlegelni a budapesti 1-es villamoson. A brutális eseménybe senki sem avatkozott bele, de valaki rögzítette.

Azt, hogy honnan származik a videó, nem közölték, mindenesetre az látható, hogy nem volt, aki segítsen a bántalmazott férfinak, akinek támadója azt kiabálta, szálljon le vele.

A fehér sapkás férfit a BRFK speciális nyomozói kapták el és vették őrizetbe igen gyorsan, és esélyt sem hagytak a férfinak, hogy erősködjön.

A nyomozók beazonosították az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható D. Zsolt 25 éves budapesti lakost, akit a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2016. július 1-jén 22 óra 45 perckor Budapesten a XIV., Stefánia úton elfogtak – írta a rendőrség a közleményében.

(Fotó: BRFK)