hirdetés

Lebukott a ceglédi rabszolgatartó pár. Egy kamasz lányt adtak oda pénzért bárkinek, aki szerelni akart. A 39 éves ceglédi gyermek rabszolgatartó férfi mindent tagad. A Pest Megyei nyomozók azonban lefülelték a kegyetlen párost.

 

Egy 39 éves ceglédi férfi egy kiskorú lányt kényszerített arra, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtson idegen férfiaknak. A kamaszt hosszú hónapokig fenyegette, folyamatosan bántalmazta, írja a police.hu.

Áldozata szerint a férfi barátnője egy internetes társkereső oldalra – más életkorral – regisztrálta fel, a hirdetésre jelentkező férfiak igénye szerint segített leszervezni találkákat. A férfi a pénzt mindig elvette a lánytól, azt saját kiadásaira fordította.
A Pest megyei felderítők Sz. Gusztávot és élettársát, M. Biankát november 9-én elfogták.

A 39 éves férfi kihallgatásán tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Nem tett másként 19 éves élettársa sem, ő is csak szűkszavúan vázolta álláspontját. Sz. Gusztávot letartóztatták. M. Bianka szabadlábon védekezik. Emberkereskedelem és kényszermunka bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le ellenük a további eljárást.

( Predrag Martity )