hirdetés

Úgy tűnik, elkapta a rendőrség a csemői brutális gyilkosság elkövetőit. Emberölés miatt hallgattak ki gyanúsítottként két férfit a Pest megyei nyomozók. A banda tagjait a rendőrök simán elfogták. Azt nem tudni, hogy más rabló-gyilkossághoz volt-e közük a most elfogott banda tagjainak, de úgy tűnik, az utóbbi hónapok kegyetlen támadásait mind ők követhették el.

csemői gyilkosok

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya N. Zsolt 35 éves nagykőrösi lakos és társa, a 28 éves M. Róbert ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. január 6. és 2016. január 8. közötti időszakban csemői házában tettleg bántalmazták a 90 éves sértettet, aki az elszenvedett sérüléseibe belehalt.

Az idős férfi holttestét hozzátartozói 2016. január 9-én fedezték fel, és bejelentést tettek a rendőrségen. A Pest megyei nyomozók a helyszíni és a halottszemle, valamint az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

A rendőrség munkatársai N. Zsoltot 2016. január 16-án 20 óra 45 perckor, társát pedig 2016. január 17-én 6 óra 20 perckor Nagykőrösön elfogták. Előállítását követően mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A nyomozó hatóság kezdeményezte N. Zsolt és M. Róbert előzetes letartóztatásának elrendelését.