hirdetés

A nőket érő erőszakos hullám elérte az OKF és így a belügy felső szintjeit is. Kitálalt a katasztrófavédelem volt munkatársa egy megyei igazgatóról, akivel munkaidőben egy irodában is szexelni kellett.  A nő nem titkolja viszonya is volt Igibácsival, akit végül elhagyott, akárcsak a testületet is.

Budapest, 2012. január 2. Orbán Viktor miniszterelnök (elsõ sor k) a himnuszt hallgatja a BM Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság az egységes állami katasztrófavédelmi szervezet megalakulása alkalmából rendezett ünnepségen a Syma Sport- és Rendezvényközpontban. Mellette Hende Csaba honvédelmi miniszter (b6) Pintér Sándor belügyminiszter (b7) és Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság fõigazgatója (b9). MTI Fotó: Illyés TiborSzolgálati telefonjáról obszcén üzeneteket, magáról készített pornófelvételeket küldözgetett egy megyei katasztrófavédelmi igazgató – állítja egy huszonéves lány, aki éveken át dolgozott az egyik megyeszékhelyen lévő katasztrófavédelmi kirendeltségen.

A lány – nevezzük B.-nek – története a naiv kislány esete. Az igazgató felfigyelt rá, összejöttek, neki tetszett a dolog. A telefonjában “igibacsi”-ként volt elmentve a száma. Aztán B. megtudta, hogy rajta kívül még több más nő is van az ezredes életében, és esze ágában sincs elhagyni őket érte.

Egy rendvédelmi szerv felsővezetőjének azonban szolgálati telefonról mégsem a péniszéről küldött fotókkal, videókkal, vagy így kellene udvarolnia:

“Annyira vágyom rád, hogy ha végre jól megbaszhatlak, akkor úgy fog spriccelni rád a sok geci, mint a kitörő vulkánból a láva! Most is áll a farkam, tele van vérrel, hogy majd elájulok! De ha végre megkúrlak, akkor majd Te ájulsz el!”

B. elmondása szerint munkaidőben rendszeres volt a tipi-tapi, obszcén igazgatói megnyilvánulás, egy alkalommal munkaidőben még szexszeltek is az egyik irodában. A kapcsolatnak végül tavaly októberben vetett véget a lány, majd felmondott. Utolsó munkanapján a kirendeltségvezető figyelmeztette, hogy jobban teszi, ha hallgat.

A lány szeretné, ha mással ez nem történne meg, ezért a történtekről a főigazgatónak levelet írt. Tudomása szerint korábban Góra Zoltán látókörébe került az igazgató szexuális kicsapongása, de érdemi intézkedést nem tett, csak annyit mondott neki, hogy ne tartson szeretőt.

(Forrás: Lánglovagok )