hirdetés

Tizenhat lakás teljesen kiégett egy zalaegerszegi társasházban, ahol feltehetőleg egy töltőn hagyott elektromos roller okozott tüzet. A tűzoltók 20 embert menekítettek ki és két kutyát. A tűzben szerencsére csak egy ember kapott füstmérgezést, mindenki más megúszta a nem kívánt kalandot.

Két négyszintes társasház égett le Zalaegerszegen és elektromos roller miatt. A tűzvészben 16 lakás égett ki teljesen és, ha nem időben érkeznek a tűzoltók akkor bizony további lakások is porrá tel volna. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy senki nem sérült meg súlyosan.

Égett műanyag szagra lettem figyelmes. Kinéztem az ablakon de már a lángokat láttam. Próbáltam menekülni de a lépcsőházat már nem tudtam igénybe venni, a tűzoltók segítettek kimenekülni. Pár dolgot tudtam csak magamhoz venni.-mondta egy lakó.

A tűzesetben egy ember kapott füstmérgezést. A 16 lakás vesztét egy elektromos roller okozhatta, amely miatt kigyulladt az egyik lakás, majd a lángol villámgyorsan továbbterjedtek. Egy nagymama próbált meg segítséget kérni a lányától de mindhiába.

Édesanyám hívott, hogy kigyulladt a lakás. Rohantam haza de már minden lángban állt. Egy világ omlott össze bennem, már nem adhatom, hogy haza megyek.-mondta a rollert töltő anyuka.

30 tűzoltó érkezett a helyszínre. A tűzet megfékeztük. 20 embert menekítettünk ki és 2 kutyát.-közölte Kósi Zsolt,szóvívő, a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.