hirdetés

A budai családirtó ámokfutását megelőzte pár nappal egy hangos családi vita is. A rendőrség akkor közbe lépett. A vége azonban mégis dráma lett. A 35 éves S. Levente miután megölte élettársát, a közös gyereküket is kivégezte egy késsel. Majd rémtette után öngyilkos lett.

 

A rendőrség szerint a rendelkezésre álló adatok alapján az apa ölte meg 31 éves élettársát és 4 éves közös gyereküket a II. kerületi Zöldlomb utcában. A férfi ezután öngyilkos lett.

A budai lakásba pénteken 11 óra 55 perckor a tulajdonos hívta ki a rendőröket, mert nem tudta elérni telefonon a bérlőit. A II. kerületi járőrök a lakásban három holttestet találtak.

A police.hu most azt közölte: a társasház második emeleti lakásában a 35 éves S. Levente előbb végzett 31 éves élettársával és 4 éves közös gyerekükkel, ezután öngyilkos lett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

A család fő és élettársa már csütörtök este hangosan veszekedett, értesítették is a rendőrséget, de a szomszédok szerint rendőri intézkedés állítólag nem történt. A BRFK azonban megerősítette, hogy a lakásban augusztus 20-án történt rendőri intézkedés.

Egy nő hívta a rendőrséget, mert állítása szerint az élettársa elvette a kulcsait. A járőrök a helyszínen meghallgatták a nőt és a férfit is, akik elmondták a rendőröknek, hogy szóváltást követően rendezték a köztük lévő vitát. A helyszínen további rendőri intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel – írta a BRFK.

A szomszédok a tragédia elött hangos sikolyt is hallottak a család bérlakásából. Feltehetőleg a meggyilkolt nő elakarhatta hagyni gyermekével az apát s ez a vita fajulhatott gyilkosságba. ezt erősíti az is , hogy a nő kulcsait elvette a párja. Vagy, hogy rendőrt kellett hívni a családi veszekedés miatt.  A gyilkos öngyilkos férfi állítólag késsel végzett párjával és gyermekével is. A férfi mivel többször mártotta bele a kését a szeretteibe azt jelezheti, hogy igen nagy agresszió és düh vezérelte és ez is azt a leheőséegt erőstíheti, hogy nem akarta, hogy elhagyják.