hirdetés

Rendesen ekézi a kormánymédia a Jobbik honatyáját, Szilágyi Györgyöt a rokonai miatt. Né­hány napja az FTC pálya be­já­ra­tá­nál állítólag a képviselő rokona­ ga­ráz­dál­ko­dott. Be mert menni a Fradi-ultra a patinás új székházába, s ezt garázdaságnak minősítették. ­­

szilagyi-gyorgyA Fradi ultráit vezette a kormányközeli Ripost szerint rohamra a jobbikos rokon, Szilágyi György országgyűlési képviselő exsógora, húga gyermekének az édesapja. M. Zoltán egyfajta hősnek számít ezekben a körökben a lap szerint, mert ő is benne volt sok sok évvel ezelőtt a Fradi-vonat felgyújtásában.

Az ultrák ezúttal azért randalíroztak, mert az FTC játékosai nem mentek oda hozzájuk a legutóbbi Koroncó elleni  győztes kupameccs után. „Zsoldos kutyák!” – üvöltötték már-már őrjöngve. Állítólag a játékosok nem mehetnek oda az ultrákhoz és nem is köszönthetik őket, egy belső útmutató szerint.

A lejáratás és jobbikos karaktergyilkosság azért is érezhető picit, mert Szilágyi másik rokona is bekerült a lapba, aki a betiltott szerencsejátékgépek ügyében érintett. Így érthető a kormánymédia szerint, hogy lobbizik a játékautomaták ismételt engedélyezéséért a jobbikos honatya.